leerlingenvervoer

Als ouder of verzorger bent u ervoor verantwoordelijk dat uw kind dagelijks op school komt. Meestal is dat geen probleem; de school ligt op loop- of fietsafstand of is zelfstandig met het openbaar vervoer te bereiken. Maar  voor sommige kinderen is de situatie anders.  Speciaal voor kinderen die niet zelfstandig naar school kunnen verzorgt Brookhuis leerlingenvervoer. Brookhuis zorgt ervoor dat uw kind dagelijks veilig naar school wordt gebracht en weer thuiskomt. 

De mogelijkheid bestaat dat u vanuit uw gemeente een vergoeding krijgt voor dit vervoer. 

 

  • Handboek leerlingenvervoer

Hieronder vindt u de handleiding voor het Leerlingenvervoer. Gaat uw kind met ons naar school, leest u dan dit boekje zorgvuldig door.             

LEERLINGVERVOER HANDBOEK

 

WIJZIGINGEN DOORGEVEN

Een aantal zaken voor uw vervoer, waaronder wijzigingen,  kunt u doorgegeven via ons online portaal. Dit kan via onderstaande button, of door middel van onze Vervoersapp. Om gebruik te kunnen maken van het online portaal en de app, moet u eerst een account aanmaken. 

 Online Portaal 

 

DE VERVOERSAPP

Download de app: WinTOP in de App Store van Apple of de Play Store van Android. Open de app en vul bij ‘Domein’ in: BrookhuisPortaal

Download op Google Play Download on the App Store Badge NL blk 100317

  •  Handleiding vervoersapp

 In deze handleiding leest u hoe u de app installeert en hoe u wijzigingen kunt doorgeven.  

 VERVOERSAPP handboek

 

Hoe maak ik een gebruikersaccount aan?

Om een gebruikersaccount aan te kunnen maken, heeft u het klantnummer nodig. Deze staat in de brief die u van ons ontvangt een week voorafgaand aan de start van het schooljaar. 

In het portaal kunt u direct een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen. Deze kiest u zelf. Het wachtwoord moet minimaal een hoofdletter, een cijfer en kleine letters bevatten. Vervolgens vult u de gevraagde gegevens in (houdt het klantnummer bij de hand). 

Wanneer bovenstaande is doorlopen komt u automatisch op het inlogscherm terecht en kunt u inloggen met de door u opgegeven inlognaam en wachtwoord.

 

HEEFT U EEN VRAAG?

Heeft u een vraag met betrekking tot het leerlingenvervoer? Op deze pagina vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen. 

Staat uw vraag hier niet tussen? U kunt contact opnemen via 088-4607083 of door een mail te sturen naar leerlingenvervoer@brookhuisgroep.nl. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 7:00 en 17:00 uur.