Regiotaxi

Telefoon 0900-1814

Je hebt ze vast wel eens gezien. Taxi's waarop de regio Twente staat vermeld met het Twentse Ros erop. Dit zijn taxi's die worden gebruikt voor het uitvoeren van regiotaxivervoer. 
De regiotaxi is er voor iedereen en Brookhuis voert voor het grootste deel van Twente regiotaxivervoer uit.  De regiotaxi is vervoer van deur tot deur tegen een gereduceerd tarief.
Wanneer je gebruik maakt van de Regiotaxi moet je wel rekening houden met speciale spelregels die enigszins afwijken van een ''normale'' taxi.
Zo bestaat de mogelijkheid dat je vervoer gecombineerd wordt met een andere klant en je moet altijd minimaal 1 uur van te voren je regiotaxi boeken. Deze regels maken dat het vervoer goedkoper kan worden aangeboden. 
Voor de exacte reisvoorwaarden kun je hier kijken. Brookhuis voert het vervoer uit voor de Regiotaxi, maar verwerkt niet de aanvragen van de taxiritten. Hiervoor kun je een speciaal telefoonnummer bellen: 0900-1814. 
Wanneer je liever ''gewoon'' een taxi wilt zonder rekening te hoeven houden met de reisvoorwaarden dan is dit uiteraard ook mogelijk bij Brookhuis. 

regiotwente 1