leerlingenvervoer

Telefoon 088-4607083

Als ouder of verzorger bent u ervoor verantwoordelijk dat uw kind dagelijks op school komt. Meestal is dat geen probleem; de school ligt op loop- of fietsafstand of is zelfstandig met het openbaar vervoer te bereiken. Maar  voor sommige kinderen is de situatie anders.  Speciaal voor kinderen die niet zelfstandig naar school kunnen verzorgt Brookhuis leerlingenvervoer. Brookhuis zorgt er dan voor dat uw kind dagelijks veilig naar school wordt gebracht en weer thuiskomt. 
De mogelijkheid bestaat dat u vanuit uw gemeente een vergoeding krijgt voor dit vervoer. 

 

Handboek leerlingenvervoer

Hieronder vindt u de handleiding voor het Leerlingenvervoer. Gaat uw kind met ons naar school, leest u dan dit boekje zorgvuldig door.             

handboek leerlingenvervoer Brookhuis

 

WIJZIGINGEN DOORGEVEN

Een aantal zaken voor uw vervoer, waaronder wijzigingen,  kunt u doorgegeven via ons online portaal. Dit kan via onderstaande button, of door middel van onze Vervoersapp.

 

Wijziging doorgeven

 

  • Gebruikersaccount aanmaken

Om gebruik te kunnen maken van het online portaal en de app, dient u een gebruikersaccount aan te maken. Hiervoor heeft u het klantnummer nodig. Deze staat in de brief die u van ons ontvangt een week voorafgaand aan de start van het schooljaar. 

In het portaal kunt u direct een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen. Deze kiest u zelf. Het wachtwoord moet minimaal een hoofdletter, een cijfer en kleine letters bevatten. Vervolgens vult u de gevraagde gegevens in (houdt het klantnummer bij de hand). 

Wanneer bovenstaande is doorlopen komt u automatisch op het inlogscherm terecht en kunt u inloggen met de door u opgegeven inlognaam en wachtwoord.

 

DE VERVOERSAPP

Download de app: WinTOP in de App Store van Apple of de Play Store van Android. Open de app en vul bij ‘Domein’ in: BrookhuisPortaal

Download op Google Play  Download on the App Store Badge NL RGB blk 100317

 

 Handleiding vervoersapp

 In deze handleiding leest u hoe u de app installeert en hoe u wijzigingen kunt doorgeven.  

Vervoersapp handleiding